Írj üzenetet
0
Hova szállítunk ki? 0

GY.I.K.

Ételtasakjainkba minimum 3 adagnyi ételhez szükséges alapanyagot csomagolunk. Családi adagokban gondolkodunk, fontosnak tartjuk, hogy a mai rohanó világban minél több időt tudj családoddal tölteni. Amennyiben egyedül élsz egy ételtasak akár több napi étkezésre is elegendő.

Napi Vacsinál minimum 3 adagnyi étel rendelhető ami azt jelenti, hogy 1 csomagba (ételtasakba) 3 adag ételnek megfelelő friss alapanyag kerül.

A Napi Vacsi garantálja, hogy az előkészített alapanyagok minden esetben megfelelő szavatossági idővel rendelkeznek. A szavatossági időt minden csomagon feltüntetünk. Hűtőben tárolva a csomag tartalmát 4 napig lehet felhasználni. 


A Napi Vacsi úgy porciózza alapanyagait, hogy azok elegendőek legyenek az általunk összeállított receptek elkészítéséhez. Minden összetevőt külön vákuumfóliázunk, lemérünk.

Bográcsozni készülsz barátaiddal? Akkor neked ezeket a csomagokat ajánljuk! Igazi bográcsételek friss alapanyagokkal a Party Pack ételtasakokban.

Ezen ételtasakjaink tartalmazzák az általad kiválasztott étel minden egyes összetevőjét,kivéve a húst!
A Te Döntésed Pack-ok családi csomagok,melyekben 3 fő részére bőségesen elegendő étel,főzésre előkészített,kimért,megpucolt és vákuumcsomagolt összetevőit találod.
Neked már csak annyi a dolgod,hogy az általad választott húsfajtából,vagy a receptünkben javasoltból-ez már A Te Döntésed-a tasak tartalmával elkészítsd a finom vacsorát a családod számára.

A Napi Vacsi ételfutár az alábbi megyékbe szállít ki egész évben:

10:00-ig leadott rendeléseket aznap 11-18 óra között szállít ki az ételfutárunk. 10:00 utáni rendelések másnap 11-18 óra között kerülnek kiszállításra. 

Kiszállítási napok minden héten:

Hétfőtől - Péntekig minden nap 11-18 h között
(Szombaton és Vasárnap, valamint ünnepnapokon nincs kiszállítás).

Ezekbe a megyékbe szállít ki a napi vacsi:

  • Bács-Kiskun megye
  • Csongrád megye
  • Fejér megye
  • Somogy megye
  • Veszprém megye
  • Tolna megye

A Napi Vacsi Ételtasakok Magyarországon egyedülálló módon képviselik a külföldön méltán híres és kedvelt bevásárló szolgáltatások továbbfejlesztett változatát.

Családok ezreinél okoz komoly gondot, hogy nap végére egészséges, friss alapanyagokból elkészített meleg vacsorát tudjon elfogyasztani. Erre a problémára szeretnénk megoldást nyújtani termékeink forgalmazásával.

Folyamatosan bővülő étlapunk biztosítja a változatos recepteket, melyhez minden esetben tartozik egy részletes receptleírás videókkal.Tasakjaink tartalmazzák az általad kiválasztott étel minden egyes összetevőjét, kivéve a húst.
Ezért kapják termékeink az „Alap” elnevezést!

Ételtasakjaink családi csomagok, melyekben 3 fő részére bőségesen elegendő étel főzésre előkészített, kimért, megpucolt és vákuumcsomagolt összetevőit találod. Neked már csak annyi a dolgod, hogy az általad választott húsfajtából- vagy a receptünkben javasoltból -,a tasak tartalmával elkészítsd a finom főételt családod számára!

Tasakjaink a főétel és a hozzá tartozó köret összetevőit is tartalmazzák, a csomagolási módnak köszönhetően hűtőben tárolva több napon keresztül is megőrzik frissességüket, így akár több nappal az elkészítés előtt is megrendelheted, csak elő kell venned és megfőznöd!

Nem csak a bevásárlást, de az előkészületeket is elvégezzük helyetted, mindezt úgy, hogy mindig friss és változatos vacsora-alapot  tudj választani. Mi  házhoz is szállítjuk Neked a
saját futárhálózatunkon keresztül!

Van egy jó hírünk,akkor a főzés örömét velünk tapasztalhatod meg először.
A főzési videón meg tudod nézni,hogy az általad kiválasztott ételt mennyire egyszerű is elkészíteni.De ezek mellett egy folyamatábrás receptet is találsz leírással az oldalon az
"Elkészítési mód" fül alatt és a kiszállított Ételtasakban is!

Alapvetően az ételeink nem csípősek,mert minden "erős" hozzávaló külön van csomagolva,így ha nem szeretnéd,hogy csípős legyen az étel,egyszerűen csak kihagyod a főzés során!

Az Étlapunkon kiválasztott ételre kattintva minden információt megtudhatsz az adott étel eredetéről,elkészítési módjáról,idejéről illetve az
"Ezek találhatóak egy Napi Vacsi Ételtasakban" fülre kattintva  megtekintheted az étel minden összetevőjét egyenként.

Tasakjainkban  3 felnőtt ember részére bőségesen elegendő,főzésre előkészített Vacsora-ALAP van,melyhez a receptünk alapján ajánlunk hús fajtát és mennyiséget is,mellyel az 3 adag étel gond nélkül ízletesen elkészíthető a családnak.
A hús fajtáját a Te Döntésed alapján meg is változtathatod,attól függően,hogy éppen milyen húsod van otthon vagy milyet vásároltál a kedvenc hentesedtől.
Az ajánlott hús mennyiségét nagymértékben ne változtasd,mert azzal az ételtasak összeállított íz világát leronthatod!

Az általunk javasolt hús mennyiségtől maximum 5-10 %-ban térj el,ha szükséges!

Az ételeink só mennyiségét szakácsaink többszöri tesztfőzéssel a jó ízlés és az egészséges étkezés határára állítják be , de természetesen a különböző ízlések miatt,ha  valaki sósabban étkezik előfordulhat,hogy utósózást igényel az étel.
Ezt kóstolással minden esetben tudjátok orvosolni az ételtasak elkészítése közben!

A nagy terjedelmű folyadékok mint például a főzéshez használt vízmennyiség,illetve a bő olajban való sütéshez(pl sült burgonya),a sütőolaj nincsenek a tasakban.
Az elkészítési módnál többnyire a főzéshez ajánlott víz mennyiségét megjelöljük,de ez a főzési technológia miatt,illetve a főzési szokások miatt eltérhet,ezt a főzés alatt igényed szerint minimálisan tudod változtatni.

....Elmondjuk a titkot:

Ételtasakjainkkal az esti vacsora készítés tervezhetővé vált ebben a rohanó világban,édesanyák,nagyszülők,de egyetemisták is egyaránt hódolhatnak az alkotás örömének a Napi Vacsival!
Ételtasakjaink napokon keresztül frissek maradnak a csomagolási módnak köszönhetően,így a hűtőben tartva mindíg fel tudtok készülni egy nehéz nap estéjére,de akár egy hirtelen jött családi összejövetelre is!

IGEN,az adott ételtasakban minden összetevőt pontosan kimérünk és ez után többnyire vákuumcsomagolunk,majd felcimkézzük a termék nevét,a felhasználhatósági idejét és a megrendelés számát tartalmazó címkével.


A tojások dobozán a csomagoló központ számát is külön feltüntetjük.

Az egy tasakba kerülő fűszerek (fűszerkeverék) nevét külön is kiírjuk.

Allergén információkat a Napi Vacsi Ételtasak termék-cimkéjén találsz!

Készítsd elő az eszközöket amivel dolgozni fogsz.

Ha nem előre darabolt húst vásároltál,akkor azzal kezdj,mosd meg a husit és az ajánlott mennyiséget darabold fel a megfelelő formára.

Ezután vedd ki a Napi Vacsi Ételtasakot a hűtőből,bontsd fel és a külön csomagolt összetevőket csak pakold szét, a cimkézés segít,hogy éppen a főétel vagy a köret összetevője van a kezedben.

Ha nem közvetlen a tasakból akarod az összetevőket a főzőedénybe tenni,akkor ki is öntheted kis tálkákba a hozzávalókat és főzés közben már csak a recept alapján kell adagolnod az ételhez.

Mielőtt elkezdenéd,nézd meg az elkészítési videón ,hogy milyen egyszerű is lesz megfőznöd.
Ezután az "Elkészítési Mód" részletes leirata alapján könnyedén tudsz lépésenként haladni innentől már gyorsan,hiszen semmit nem kell pucolnod,sem kimérned!
És már csak a tálalás maradt .

Mi imádunk ilyen kényelmesen főzni,próbáld ki TE is:))


A fejlécen megtaláljátok a gyártó és forgalmazó cég elérhetőségeit.

Vastagon szedve a Főétel és a hozzá tartozó Köret nevét.

Az összetevők  részletes listáját.

Az Allergén információkat.

Az Ételtasak felhasználhatósági idejét.

Mennyiség: mennyi adagra elegendő vacsora-alapot tartalmaz a csomag

Tárolási információk: Hűtést igényel

A bal alsó sarokban megtaláljátok a tápérték táblázatot,a jobb alsó sarokban ,az aktuális étel QR kódjára tudtok kattintani,ahol azonnal az étel elkészítési videóját tudjátok megtekinteni.

Végül az Ételtasak netto tömegét találjátok meg a címkén.


Bármi kérdésre ,információra lenne szükségetek ,keressétek ügyfélszolgálatunkat munkaidőben,vagy írjatok Nekünk Messengeren vagy e-mailben.