Írj üzenetet
0
Hova szállítunk ki? 0

Hogyan működik a napi vacsi?

Válaszd ki az étlapról milyen ételt szeretnél megfőzni

Weboldalunkon az ÉTLAPUNK menüpontban találod étel kínálatunkat, ha az általad kiválasztott ételre kattintasz, megtudod annak pontos összetevőit az elkészítési móddal.
Étlapunk itt érhető el

1

Kiválasztott étel megrendelése

Az általad kiválasztott étel oldalán leadhatod rendelésedet a település és a mennyiség  megadásával. 1 db Napi Vacsi ÉTELTASAK 3 adagot tartalmaz!

A kosár tartalmára kattintva megtekintheted, igény esetén módosíthatod rendelésedet.  

Add meg a szállítási információidat. Amennyiben megjegyzésed van, írd meg nekünk a "megjegyzés" rovatba.

Csak a délelőtt 10h-ig leadott rendeléseket tudjuk aznap kiszállítani címedre, 11-18 óra között! Minden 10h után leadott rendelést másnap 11-18 óra között szállítjuk ki.

2

Napi Vacsi ételtasak kiszállítása

A rendelésed leadása után, megkezdődik a friss alapanyagok beszerzése és a kiválasztott recept(ek) alapján a pontos mennyiségek kimérése, vákuumfóliázása, csomagolása.
Minden folyamat tökéletesen tiszta, a  NÉBIH
(Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) által ellenörzött üzemben történik.Üzemünkben HACCP szabályai szerint állítjuk össze termékeinket!
Üzem Nyilvántartási Száma:  021776

Ezek után az ételtasakokat egy hűtőautóval kollégánk a megadott címre és időben kézbesíti is neked! 

A te dolgod innentől kezdve csak az, hogy a recept alapján elkészítsd a már előkészített kimért hozzávalókat és tálald családodnak! 

Jó étvágyat kívánunk!

3

Főzd meg az alapanyagokból Napi Vacsidat receptünk alapján!

Az ételtasakban található alapanyagokat a megfelelő sorrendben, receptünk alapján tudod elkészíteni. ÉTLAPUNKon található ételek menüpontjában megtalálod a videót  az elkészítési módot és az adott Ételtasak részletes tartalmát minden hozzávalóval.

4