Írj üzenetet
0
Hova szállítunk ki? 0

Élj adalékanyag mentesen!

Adalékmentes étel rendelés

A Polcz adalékmentes világa
A Polcz adalék-, tartósítószer-, tejtermék- és hozzáadott cukortól mentes, hűtés nélkül tárolható és 2 perc alatt elkészíthető ételei ugyanúgy készülnek, mintha csak otthon főznénk őket. Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy ezeket egy speciális nagynyomású hőkezelésnek vetik alá, mert csak így lehet a zöldségeket és húsokat tartalmazó ételeket megóvni attól, hogy megromoljanak. A készételes vállalkozás ötlete néhány évvel ezelőtt született meg az igencsak más területről érkező, fiatal tulajdonosok fejében. Korábban mindketten a gépész karon végeztek. Egy évig tartott a terveiknek megfelelő konzervipari technológiához illeszthető receptek kifejlesztése. Hosszú volt az út, mire a kész termékekig eljutottak, ami 2018 márciusa óta már üveges kiszerelésben és új csomagolásban kaphatóak. Mindig is ez volt a cél, mert ez környezettudatosabb választás, mint a műanyag tálca, és nem oldódik ki belőle semmilyen káros anyag, sőt így, még az étel is finomabb.

"A POLCZ-ot a saját problémánk felismerése hívta életre. Nem találtunk olyan készételt a boltok polcain, amit egészséges életmódot követőkként nyugodt szívvel tudtunk volna fogyasztani a sűrű hétköznapokon. Hiányoztak azok a termékek, amelyek gyorsan elkészíthetők, adalék-, tej-, és tojásmentesek és nincsenek tele cukorral.
Végül úgy döntöttünk, hogy megalkotjuk a saját elvárásainkhoz igazodó ételeket. Ezután pedig elérhetővé tettük mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan praktikus, finom és adalékmentes készételt keres."

A minőség mindig garantált, mert az ételeket valóban tartalmas és természetes alapanyagokból készítik, amiket maguk szereznek be. Mentesek az ízfokóktól, tartósítószerektől, aromától és sok más károsanyagtól, valamint glutén, tej és tojásmentesek. Mint például a füstölt tarját is, amit rendes füstöléssel és egy adalékmentes (tehát csomósodásgátló nélküli) sóval készít egy magyar cég. A mustáros marhába pedig egy kézműves, hozzáadott cukor nélküli mustárt kerül. Ez utóbbi egyébként az egyik kedvenc, a Lecsós pulykagombóc, illetve az Ananászos csirke rizzsel és a Zöldséges csirkeragu mellett. A húsos ételekben minden esetben valódi színhús van, nem holmi csontokról mechanikusan lefejtett cafatok.

Jelenleg is kísérleteznek új ételekkel, hasonlóan magas minőségben. Egyre nagyobb a kereslet ezekre a 2 perc alatt megmelegíthető, egészséges és finom ételekre. Egyre több Bio, illetve reform boltban kaphatóak és rohamosan növekszik azok száma is, akik a webshopból rendelnek, országosan 4-6-8-12 vagy akár még nagyobb csomagokat a polcra tehető Polcz-os finomságokból.

 Polcz adalékmentes ételek

Élj egészségesen a POLCZ segítségével! Tekintds meg további rendelhető termékeit!